top of page

ONZE ACHTERGROND

Bij floorvloer.com leveren wij met trots uitstekend vakmanschap, scherpe prijzen en het vermogen om uitstekende resultaten te leveren. Sinds onze oprichting hebben we hard gewerkt aan het opbouwen en behouden van een uitstekende reputatie als toonaangevend/e Bouw- en-aannemersbedrijf
We voorzien klanten van een groot aanbod aan
diensten om in al hun behoeften te voorzien. Wat je project ook is, ons team van professionals staat klaar om je dromen tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. 

VAT number: NL004188346B32

Trade number: 86090011

Bij Floorvloer.com: 

gaan we verder dan alleen het leggen van vloeren; we zijn jouw vertrouwde partner in het hele proces. We begrijpen dat het kiezen van de juiste vloer en het vakkundig installeren ervan een belangrijke investering is, en daarom streven we naar een naadloze en zorgeloze ervaring voor onze klanten.

Onze samenwerking met verschillende partners stelt ons in staat om de breedst mogelijke selectie van vloermaterialen en -opties aan te bieden, zodat je altijd de perfecte vloer kunt vinden die past bij jouw smaak en behoeften. Of je nu de warme uitstraling van hout verkiest, de duurzaamheid van laminaat zoekt, we hebben toegang tot een uitgebreid assortiment vloermaterialen van gerenommeerde leveranciers.

Onze samenwerkingen gaan verder dan alleen materiaalkeuze. We werken nauw samen met gespecialiseerde vloerinstallateurs en vakmensen om ervoor te zorgen dat elke vloerinstallatie voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap. Ons team van experts staat klaar om elke uitdaging aan te gaan, of het nu gaat om een kleine woningrenovatie of een grootschalig commercieel project.

Bij Floorvloer.com begrijpen we dat elk project uniek is, en we zijn er trots op om maatwerkoplossingen te bieden die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Onze klantgerichte aanpak houdt in dat we naar je luisteren, je adviseren en samenwerken om de perfecte vloeroplossing te creëren die past bij jouw levensstijl, budget en visie.

Of je nu op zoek bent naar een vloer voor je nieuwe woning, een renovatieproject plant, of een zakelijke vloerinstallatie nodig hebt, bij Floorvloer.com staan we voor je klaar. We geloven in het creëren van vloeren die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam, functioneel en een weerspiegeling zijn van jouw unieke stijl. Samen maken we van jouw vloerdromen werkelijkheid.

bottom of page